SELAMAT DATANG KE HAIFAHAKIM BEAUTY HOUSE!!!!

produk kosmetik thailand murah produk kecantikan wanita thailand murah SABUN SUSU BERAS K BROTHERS KAPSUL GLUTA 200K MG 100K MG 60K MG VITAMIN C SABUN GLUTATHIONE SABUN GABA SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER SABUN GLUTA KOJIC 2 LAYER KRIM MAGIC CATHY KRIM AAA KRIM MR SIANG SPF 40 KRIM MALAM K BROTHERS SABUN PEARL SNOW KRIM PEARL SNOW SABUN SLIMMING K BROTHERS SABUN BREAST K BROTHERS PUERARIA MIRIFICA THANYAPORN SLIMMING KAPSUL THANYAPORN BLACK MASK SHISEIDO MAIXARA C SENTIAL LA BOURSE KRIM ARCHE PROMINA BEFIT PINK

PEMGUMUMAN GEMBIRA!!!

haifahakim beauty house merupakan sebuah perniagaan berdaftar dgn SSM: PG0335473-M dibawah nama HAIFAHAKIM GEMILANG ENTERPRISE.

KAMI JUGA AKAN MENGELUARKAN SKINCARE PRODUK KAMI SENDIRI DENGAN NAMA "HYHA SKIN THERAPY"

TUNGGU KEMUNCULAN PRODUK-PRODUK KAMI YANG TERHEBAT!!!!

"LOVE U, LOVE UR SKIN MORE"

Tuesday, 28 May 2013

KRIM JERAWAT DAN JERAGAT POLLA WHITENING

POLLA WHITENING - KRIM JERAWAT DAN JERAGAT





HARGA HAIFAHAKIM BEAUTY HOUSE :
RM18/SET....ORG LAIN JUAL RM25+++
 2 SET RM35!!!
POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM :
Dirumus khas untuk merawat jerawat  & jeragat, dan untuk memberi kulit anda lebih cerah & lembut dengan menggunakan setiap hari dengan perlindungan UV yang berkesan.



KANDUNGAN POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM:

Kojic acid, a fast-acting anti-acne agent and whitener. allantoin extract, a natural anti-aging agent, Vitamin C whitener, and Vitamin B3.



CARA PENGGUNAAN POLLA ANTI-ACNE AND ANTI-MELASMA WHITENING DAY CREAM:

Cuci muka terlebih dahulu, kemudian Sapukan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream ke muka, urut muka anda perlahan-lahan sehingga krim diserap sepenuhnya. Untuk keputusan yang lebih baik gunakan dengan Polla Anti-Melasma Whitening Night Cream.



2. POLLA ANTI-MELASMA WHITENING NIGHT CREAM :

Adalah krim malam yang dirumuskan khas untuk memutihkan kulit anda apabila anda sedang tidur!



KANDUNGAN POLLA ANTI-MELASMA WHITENING NIGHT CREAM :

Concentrations of Arbutin (Bearberry Extract), a powerful and safe skin whitener, Vitamins E and B3 and titanium oxide, a UV protector.



UNTUK KEPUTUSAN PEMUTIHAN TERBAIK:
Gunakan hujung jari anda untuk sapukan krim pada kawasan-kawasan gelap, dan urut perlahan-lahan. Gunakan dengan Polla Anti-Acne and Anti-Melasma Whitening Day Cream untuk pemutihan 24-jam.

TESTIMONI




BEFORE : blackhead + pori2 ketara

SELEPAS 1 WEEK : blackhead xde + pori2 mengecil + kulit makin lembab + bermaya..


TESTIMONI 1: @AIN AMZAH - kak...dah lame saya cari produk nih...dulu saya penah pakai... tapi stop sebab orang yang jual tu tak amik stok dah..... BEST SANGAT gune krim nih.....muke saya licin... Insyaallah tak de kesan sampingan...ari tu saya stop pakai pon..tak ada kesan apa2...kulit mcm biase je...krim nih mase 1st saya pakai untuk seminggu pertama...die mengelupas sikit kan kak??tapi tak pedih n merah....peeling die sikit je...parot jerawat pon makin hilang..jeragat pon xde..nih sy pakai produk lain...muke bnyk jeragat n bintik2 hitam..:( ..nasib baik saya nampak fb akak nih....saya nak order 3set kak.....bagi no akaun CIMB yeee...

TESTIMONI KE 2 : Salam sis. nak gtaw sikit nih pasal krim. sy dah pakai seminggu. mula2 pakai, muke ade cam pedih sikit, tapi xmerah2(mungkin sbb saya gelap kot,hehe)..pastu 3 ari pakai die mengelupas..tp x banyak..sikit2..kalau pakai foundtion tu nmpk la sikit.jerawat pon kua jugak sikit.tp xpe,saya teroskan pakai..hari ke 5 gelupas dh xde,jerawat xde,pedih pon x lagi..saya g kerja. member office tego.. nape muke sy cerah/putih sikit, n parot jrawat dh pudar kt muke? hehhe..saya mampu tersenyum je..sy pon promote la product nih kt dorang..mingu depan saya nk borong sis.bagi special price taw.. :) THANK YOU SIS!


Testimoni 3 : akak..barang dah sampai kamis hari tu. best la krim nih. Ingatkan krim made in thai nih x elok. sukenye. mula2 pakai pedih sikit kt bhagian parot n jerawat. jerawat batu sy dah pon pecah.tp saya pakai x gelupas pulak.hehe.thanks kak! nnt saya anta gamba saya b4 n after.:)

No comments:

Post a Comment