SELAMAT DATANG KE HAIFAHAKIM BEAUTY HOUSE!!!!

produk kosmetik thailand murah produk kecantikan wanita thailand murah SABUN SUSU BERAS K BROTHERS KAPSUL GLUTA 200K MG 100K MG 60K MG VITAMIN C SABUN GLUTATHIONE SABUN GABA SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER SABUN GLUTA KOJIC 2 LAYER KRIM MAGIC CATHY KRIM AAA KRIM MR SIANG SPF 40 KRIM MALAM K BROTHERS SABUN PEARL SNOW KRIM PEARL SNOW SABUN SLIMMING K BROTHERS SABUN BREAST K BROTHERS PUERARIA MIRIFICA THANYAPORN SLIMMING KAPSUL THANYAPORN BLACK MASK SHISEIDO MAIXARA C SENTIAL LA BOURSE KRIM ARCHE PROMINA BEFIT PINK

PEMGUMUMAN GEMBIRA!!!

haifahakim beauty house merupakan sebuah perniagaan berdaftar dgn SSM: PG0335473-M dibawah nama HAIFAHAKIM GEMILANG ENTERPRISE.

KAMI JUGA AKAN MENGELUARKAN SKINCARE PRODUK KAMI SENDIRI DENGAN NAMA "HYHA SKIN THERAPY"

TUNGGU KEMUNCULAN PRODUK-PRODUK KAMI YANG TERHEBAT!!!!

"LOVE U, LOVE UR SKIN MORE"

Thursday, 13 June 2013

ANNA KOSMETIK TERMURAH





SET ANNA YG TERMURAH SEKALI ONLINE!!!!! 
HARGA RM55.00 termasuk poslaju semenanjung!!! sarawak/ sabah tambah rm5!!!ANDA DPT SEMUA DIATAS!!!!
untuk belian loose:
sabun anna rm10
toner anna rm10
krim siang anna (biru muda) rm13
krim mlm anna (hijau) rm13
krim buah anna (biru gelap) rm13


HUBUNGI UTK BELIAN BORONG!!!

SET ANNA:

1 SABUN PENCERAH ANNA
1 KRIM SIANG ANNA (PENUTUP BIRU MUDA)
1 KRIM KUNYIT ANNA (KRIM MALAM - PENUTUP HIJAU MUDA
1 KRIM BUAH ANNA (KRIM MLM) - PENUTUP BIRU GELAP
1 TONER ANNA


Khasiat : Memgecutkan jerawat Mengurangkan
 Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan Membersihkan kulit
 muka Awet muda Melicinkan kulit muka Mencerahkkan kulit
 Pastikan produk yang anda beli betul2 original
 kerana kebanyakan krim kunyit yg berada di pasaran sudah
 di campur dengan bahan2 lain....BELILAH DI HAIFAHAKIM BEAUTY HOUSE!!! DAH CONFIRM ORIGINAL!!!!

pesanan pd pelanggan: supplier anna di thailand berpesan agar berhati - hati dengan produk anna fake/ bukan original. kerana di thailand terdapat produk anna yg bukan original. ia adalah merbahaya dan memudaratkan. belilah dgn haifahakim beauty house, kerana kami jamin produk kami 100 % original!





Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

Testimoni .....
Mira Kannan Krim nie memang berkesan untuk jerawat..jerawat/parut jerawat hilang..muka pun makin cerah..tq krim kunyit :)


Mira Kannan Dulu i ade guna krim kunyit,memang berkesan untuk pencerahan & hilangkan parut jerawat..tapi i rasa ini lagi bagus sikit since gred A,nak try dulu :)

Lavinthika Vasanthan
Hi all, i nak bagi testimonial i guna product ni (krim kunyit)... Dulu muka i sangat teruk, jerawat besar besar, banyak bintik bintik hitam and muka sunburn teruk... So i start guna sabun susu beras and the morning cream plus the night cream... Dalam satu minggu dah nampak kesan... First memang banyak pimples keluar kat muka... But kalau tengok betul betul, jerawat yang timbul kat muka tu actually is the ones yang memang dah lama stuck kat kulit muka... Then i use krim siang and krim kunyit... Once dah clear, pimples tu tak timbul balik dah... My face is more clearer and fairer... My suggestion to all is to use sabun gluta, krim siang and krim kunyit gred A. But kalau tak mampu, u can still use sabun susu beras (susu beras tanpa campuran kolagen atau mutiara), krim siang and then krim kunyit gred aaa... It still works... But u must have enough 8 hours sleep daily to let the night cream work on ur skin and kulit akan nampak lebih cantik... :-)

No comments:

Post a Comment