WELCOME BEAUTY LOVERS

KAMI MERUPAKAN SYARIKAT BERDAFTAR SSM DAN MENJUAL SEMUA SKINCARE & SUPPLEMENT MEWAH YANG DI IMPORT DIRECT DARI BUTIK KECANTIKAN KAMI DI EROIT SAN & DON MUENG BANGKOK!!!! PRODUK KAMI ADALAH RARE, ORIGINAL, MEWAH & DIPAKAI OLEH CELEB2 BANGKOK!! KAMI JUGA MERUPAKAN AUTHORISED DEALER UTK BANYAK TOP BRAND SKINCARE & SUPPLEMENT DARI BANGKOK!! JAMINAN ORIGINAL OR DUIT ANDA DIPULANGKAN 2 X GANDA!!!

MAKLUMAN

haifahakim beauty house merupakan sebuah perniagaan berdaftar dgn SSM: PG0335473-M dibawah nama HAIFAHAKIM GEMILANG ENTERPRISE.

PLS VISIT INSTAGRAM: haifahakimbeautyhouse
fb: beauty produk murah giller

i know all about beauty because i have master degree in health & beauty

Friday, 17 May 2013

CUCI BUAH PINGGANG - DAUN KETUMBAR

DAUN KETUMBAR CUCI BUAH PINGGANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, ini satu perkongsian yang menarik dan penting yang perlu diketahui oleh kita semua berkaitan cara untuk mencuci buah pinggang kita dengan kos yang rendah.
Semua sedia maklum buah pinggang adalah organ penting yang mempunyai banyak fungsi. Ia menapis darah kita untuk mengeluarkan garam atau bahan-bahan lain yang tidak diingini yang telah memasuki badan kita melalui pemakanan, minuman dan lain-lain.
Dengan peredaran masa itu, kandungan garam akan terkumpul di dalam badan kita dan ini perlu di keluarkan . Di sini lah buah pinggang akan menjalankan fungsinya sebagai mesin rawatan pembersihan ini.
Terdapat satu cara yang boleh di amalkan untuk mengeluarkan garam serta bahan-bahan lain dari dalam badan kita dengan kos RM 2.00 atau kurang.
Caranya adalah dengan amalan meminum air dari rebusan daun parsli / daun ketumbar. 


CARA BUAT:
1. Beli daun parsli / ketumbar ini dengan harga RM1.00 atau kurang


2. Basuhkan (dicadangkan dgn air mineral) hingga bersih dan potong daun ini kecil2


3. Masukkan daun2 kecil ini ke dalam periuk dan masukkan air bersih.


4. Rebuskan daun2 ini selama 10 ke 20 minit


5. Setelah mendidih, biarkan air rebusan itu sejuk


6. Bila sudah sejuk, tapiskan untuk asingkan daun2 dari air nya


7. Tuang dan simpan air rebusan ini di dalam bekas atau botol yang bersih dan simpan di dalam peti ais untuk sejukkannya


8. Kemudian amalkan meminum segelas sehari dari air rebusan ini


9. Jika di amalkan selalu, anda dapati garam dan bahan-bahan lain yang terkumpul di dalam badan, akan keluar melalui pembuangan air kecil.
Anda pasti akan merasai perbezaan diri anda yang anda tidak pernah rasai sebelum ini.

 

 

No comments:

Post a Comment