SELAMAT DATANG KE HAIFAHAKIM BEAUTY HOUSE!!!!

produk kosmetik thailand murah produk kecantikan wanita thailand murah SABUN SUSU BERAS K BROTHERS KAPSUL GLUTA 200K MG 100K MG 60K MG VITAMIN C SABUN GLUTATHIONE SABUN GABA SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER SABUN GLUTA KOJIC 2 LAYER KRIM MAGIC CATHY KRIM AAA KRIM MR SIANG SPF 40 KRIM MALAM K BROTHERS SABUN PEARL SNOW KRIM PEARL SNOW SABUN SLIMMING K BROTHERS SABUN BREAST K BROTHERS PUERARIA MIRIFICA THANYAPORN SLIMMING KAPSUL THANYAPORN BLACK MASK SHISEIDO MAIXARA C SENTIAL LA BOURSE KRIM ARCHE PROMINA BEFIT PINK

MAKLUMAN

haifahakim beauty house merupakan sebuah perniagaan berdaftar dgn SSM: PG0335473-M dibawah nama HAIFAHAKIM GEMILANG ENTERPRISE.

LAWATI FB: BEAUTY PRODUK MURAH GILLER

DI FB LAGI BYK BRG BARU!!!

"LOVE U, LOVE UR SKIN MORE"

Friday, 17 May 2013

bio anne beautify bust : KRIM PAYUDARA BIO ANNE (100% ORIGINAL)



BIO ANNE BEAUTIFY BUST : PUERARIA HERBAL BUST CREAM + SOAP

99% UP WARRANTY

  ORG LAIN JUAL RM35++++

HARGA KAMI :RM25 SATU SET

PROMOSI JUN 2013 RM23/SATU!!!!

HARGA BORONG RM16++

 

Bio-anne Super Formula Breast enlarging and Firming BIO-ACTIVE CREAM

BIO-ANNE cream diformulakan daripada Purified Water, Propylene glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetalble Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond Oil, Vitamin E, Mythyparaben dan Fragran. Bahan aktif utama ialah ekstrak Pueraria & kolagen. Ianya berfungsi untuk menganjal, memejal dan membesarkan saiz payu dara. Ia tidak mengandungi sebarang bahan terlarang. Telah terbukti 99% berkesan kepada wanita yang telah menggunakannya dan hasilnya akan dapat dilihat secepat 2 minggu jika memakai mengikut aturannya.




BIO-ANNE Bio-Active Cream is formulated using Natural Pueraria and Collagen to enlarge the size of breast and especially formulated to help firm and tighten the skin in the breast area. Those who have used BIO-ANNE Bio-Active Cream have quickly and naturally increased bust size as well as gained firmness and tightening. As a result, BIO-ANNE has been effective in over 99% of women who have used it. You will see an appreciable improvement within 1 week.

This original Thai product contains deep penetrating liposome to progressively tone and improve the tissues of the breasts. The result is a more attractive bust line. It is ph balanced and formulated with Pueraria mirifica and tropical herbal extracts. Bio-anne is a natural, beauty treatment that firms, strengthens, and adds volume to breast. It is quickly absorbed, making the breast stronger, firmer, and fuller, while keeping the skin soft and smooth. It expands the cellular substructure of the female breast, increasing the size of the breast. Fast visible effects of increase in both size and weight, developing a new satisfying feeling of fullness and smoothness. The benefits of caring for your breasts with this product are well toned breast skin, visible cleavage, radiant texture of breast skin and protection from free radicals. 

 

Breasts are among the most erotical areas of the female body. Regular breast care tightens the skin and makes it sensitive to erotic plays. Big, strong and well cared breasts are a prerequisite for sensual women to experience a breast orgasm. It can become the most overwhelming erotic fulfillment of voluptuousness


BIO-ANNE Bio–Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
.
Cara Pemakaian :-
Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.
.
Kandungan :-
Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance.


bioanne fake /bukan original!




 bioanne palsu!

 



disini haifahakim beauty house ingin mengingatkan kpd para pelanggan tentang penerangan salah, sebuah blog jualan online yg lain tentang bioanne ni...haifahakim telah hubungi sendiri supplier sah bio anne dan kedai di thailand tentang produk ini...ternyata penerangan nya salah...produk bio anne yg dijual oleh haifahakim adalah 100% original, malah supplier sah bio anne di thailand ingin bertanya kepada pemunya blog supaya bole  buktikan sendiri bio anne yg dijual beliau (gambar di atas, penutup biru tu...) adalah original....sebab mereka merupakan supllier sah bio anne dari company bio anne!!! supplier di thailand pun keliru dgn penerangan salah blog tersebut. kalau tgk gambar kt atas pun tahu produk tu tak original sbb tgk krim dia takde penerangan langsung, kosong je!!!!!Kesian juga pd penjual ni sbnrnya...mayb dia mendapat maklumat yg salah.

haifahakim berharap semua pelanggan berhati hati kerana produk tersebut mungkin mengandungi chemical properties yg boleh memudaratkan. HARAP PELANGGAN BERHATI - HATI DGN PENERANGAN PALSU DARI BLOG !!!!! tqvm. PESANAN PADA SEMUA PELANGGAN: PASTIKAN BELI DI HAIFAHAKIM UNTUK BARANGAN ORIGINAL DGN HARGA TERMURAH!!!!

1 comment:

  1. diharap semua customer berhati - hati dgn produk bio anne...harga yg mahal belum tentu original...itu adalah senario produk thailand.

    ReplyDelete