WELCOME BEAUTY LOVERS

KAMI MERUPAKAN SYARIKAT BERDAFTAR SSM DAN MENJUAL SEMUA SKINCARE & SUPPLEMENT MEWAH YANG DI IMPORT DIRECT DARI BUTIK KECANTIKAN KAMI DI EROIT SAN & DON MUENG BANGKOK!!!! PRODUK KAMI ADALAH RARE, ORIGINAL, MEWAH & DIPAKAI OLEH CELEB2 BANGKOK!! KAMI JUGA MERUPAKAN AUTHORISED DEALER UTK BANYAK TOP BRAND SKINCARE & SUPPLEMENT DARI BANGKOK!! JAMINAN ORIGINAL OR DUIT ANDA DIPULANGKAN 2 X GANDA!!!

MAKLUMAN

haifahakim beauty house merupakan sebuah perniagaan berdaftar dgn SSM: PG0335473-M dibawah nama HAIFAHAKIM GEMILANG ENTERPRISE.

PLS VISIT INSTAGRAM: haifahakimbeautyhouse
fb: beauty produk murah giller

i know all about beauty because i have master degree in health & beauty

Friday, 25 October 2013

L-GLUTATHIONE CLEANSING FOAM CATHY DOLL SWEET DREAM

INGINKAN KULIT KAKI, TANGAN DAN SELURUH BADAN LEBIH CERAH???

L GLUTATHIONE CLEANSING FOAM CATHY DOLL SWEET DREAM

 HARGA : RM25.00
POSLAJU RMM6
SS RM10

Penerangan Produk: Foam Badan formula baru. Mengandungi sehingga empat kali ganda kepekatan L -Glutathione dan buah strawberi minyak bunga untuk bekerjasama dalam memperbaiki kulit anda kelihatan berseri. Krim dengan tunas merah jambu dengan buih untuk membantu sel-sel kulit dan menghalang pigmen melanin. Yang memberi kesan kepada belakang kulit untuk kulit gelap. Lihat merah jambu lagi. Jika ia adalah idea yang lebih baik. Digunakan bersama-sama dengan DC United pada 1000 Pembersihan gadis buih akan mula melihat perbezaan dalam 14 hingga 28 hari , dan kanak-kanak perempuan yang mempunyai kulit gelap akan melihat hasil dalam masa 4-6 minggu , dan di luar kursus , kulit. gadis-gadis Korea seperti putih atau anda.

No comments:

Post a Comment